Ποιοι είμαστε

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός BePro που από το 2014 εξειδικεύεται στα επαγγέλματα ομορφιάς, στοχεύει ώστε όλοι οι απόφοιτοι να αποκτήσουν τα εφόδια και την κατάρτιση που απαιτείται στην αγορά εργασίας ώστε να μπορούννα δουλέψουν από την επόμενη μέρα πάνω στην ειδικότητα τους.

ΖΑΝΙΑ ΑΡΝΙΔΟΥ

Υπεύθυνη Γραμματείας και ενημέρωσης BePro Larisa

ΧΡΥΣΑ ΒΛΑΧΑΚΗ

Εκπαιδεύτρια στην αποτρίχωση

ΖΑΝΙΑ ΑΡΝΙΔΟΥ

Υπεύθυνη Γραμματείας και ενημέρωσης BePro Larisa

Το 2008 η Ζάνια ξεκίνησε τις σπουδές της στον χώρο της ομορφιάς κ πιο συγκεκριμένα στην ονυχοπλαστική. Η αγάπη , το πάθος και η δημιουργικότητα την οδήγησαν σε συνεχή σεμινάρια για την ενημέρωση στις νέες τάσεις. Εκπαιδεύτηκε από κορυφαίους εκπαιδευτές κι έτσι από το 2015 ανήκει στο δυναμικό της Be pro!

Οι κυριότερες από τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που παρέχει είναι : Manicure , pedicure, spa, treatments, gel polish , paraffin therapy, acrylic physical gel tips and forms , gel tips forms and physical, dipping tips and physical, acrygel Physical tips and forms. Nail art, 3D-4D, one stroke, line drawing, bridal sea and celebration design ! Τα σχέδια της για το μέλλον διαρκής αναζήτησή για γνώσεις κ νέες τεχνικές !

ΧΡΥΣΑ ΒΛΑΧΑΚΗ

Εκπαιδεύτρια στην αποτρίχωση

Ο κόσμος της ομορφιάς έλκυε την Χρύσα σαν μαγνήτης, από παιδί. Η κλίση που είχε να αποτυπώνει στο χαρτί, ότι τραβούσε την προσοχή της από τον λαμπερό κόσμο της γυναικείας ομορφιάς, την οδήγησε σε τριετείς σπουδές ελευθέρου σχεδίου και χρωματολογίας. Μόλις το 2013 ολοκληρώνει τις σπουδές της στις βασικές αρχές αισθητικής και Microblading (τεχνική φρυδιών τρίχα- τρίχα) στο International Beauty Academy στο Manheim της Γερμανίας.

Ξεχωρίζει στον τομέα της αποτρίχωσης και ενημερώνεται συνεχώς από μεγάλες εξαγωγικές εταιρείες τόσο στα καινούργια υλικά- προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, σηματοδοτώντας μια νέα γενιά ( κεριά 3G Third Generation) όσο και τις μεθόδους εφαρμογής τους. Παντρεύει τις σπουδές τις, το σχέδιο και την αισθητική και εξελίσσεται ως brow expert. Από το 2018 συνεργάζεται με την επαγγελματική σχολή ομορφιάς Be Pro, προσφέροντας μαθήματα αποτρίχωσης και σχηματισμό φρυδιών.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΑΚΑΣ

Barber Expert

Ο Βασίλης Μπατάκας είναι ο ιδρυτής του BarberSalon, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά κουρεία της πόλης του Βόλου. Διαθέτει είκοσι χρόνια εμπειρία στο χώρο του αντρικού κουρέματος και έχει ήδη καταφέρει να καταξιωθεί ως ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου της κομμωτικής. Κατάφερε αυτό που λίγοι μπορούν, να κάνει το hobby του επάγγελμα.

Σε κάθε κούρεμά του δίνει τον καλύτερο εαυτό του, προσπαθώντας πάντοτε να δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες και να είναι απόλυτα ακριβής. Οι συμμετοχές του σε διαγωνισμούς και σεμινάρια, αλλά και οι διακρίσεις του αποδεικνύουν πως διαθέτει αρκετές γνώσεις στο χώρο, τις οποίες είναι έτοιμος να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές του. Δηλώνει πάντα ερωτευμένος με τη ζωή και λατρεύει τη γυναίκα του και τα δυο παιδιά τους.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Make up Educator

Η Βασιλική Απόστολου γεννήθηκε στη Λάρισα και από πολύ μικρή ηλικία, επηρεασμένη από συγγενικό της πρόσωπο,ξεκίνησε τις πρώτες της δοκιμές με τα καλλυντικά και τα χρώματα του μακιγιάζ. Από τα 6 της είχε επιλέξει όπως αποδείχθηκε την επαγγελματική της κατεύθυνση.Μετά το λύκειο συνέχισε της σπουδές της στη Θεσσαλονίκη στον τομέα της Αισθητικής και της Κοσμετολογίας με εξειδίκευση στο beauty make up αλλά κ στο θεατρικό. Έλαβε υποτροφία για την ολοκλήρωση του Master της,στην περίφημη σχολή της ELITE SCUOLA ESTETICA της Ρώμης. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα ξεκίνησε να εργάζεται για διάσημους οίκους: CHANEL,ESTEE Lauder, VERSACE P, NINA RICCI,JUVENA-ORLANE, LA PRAIRIE,MAC…

Μετά από 19 χρόνια στο Hondos Center έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και σήμερα τη συναντάμε ως Free Launcer Make up Artist στη Λάρισα. Ταυτόχρονα διδάσκει τα μυστικά της ομορφιάς στη σχολή της Be Pro. Η Βασιλική Αποστόλου επιμελείται το μακιγιάζ πολλών ηθοποιών και μοντέλων διότι η εμπείρια και η γνώση είναι το απόλυτο ζητούμενο για τους επαγγελματίες του χώρου! Ακολουθήστε τη στο FB και στο INSTAGRAM για να γνωρίσετε τη δουλειά της. “Πηγή έμπνευσης για μένα αποτελεί η ίδια η φύση και τα στοιχεία της αλλά και παλιά αντικείμενα που μένουν άθικτα στο βάθος του χρόνου. Τέλος να μην ξεχνάμε οτι η φυσική λάμψη κ η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας.

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΝΤΟΥΤΑ

Nail Educator

Η Νικολέτα γεννήθηκε στις 29 /10/1981 στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας το Βουκουρέστι. Τα πρώτα χρόνια στη Ρουμανία κάτω από ένα ιδιαίτερα δύσκολο καθεστώς έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην προσωπικότητά της, αφού οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσε την έκαναν να δει τη ζωή από άλλη σκοπιά. Τα πρώτα της εκπαιδευτικά βήματα τα έκανε στη Ρουμανία, σταθμός όμως στάθηκε η χρονολογία 2008 καθώς τότε χάρη σε ένα στοίχημα αποφάσισε να ασχοληθεί με το επάγγελμα το οποίο έμελλε να τη συντροφεύει στην υπόλοιπη ζωή της. Ξεδίπλωσε το δημιουργικό της ταλέντο μέσα από την εταιρεία ProNails Academy .

Με την με την ομάδα του ProNails χρόνο με το χρόνο παρακολούθησε Κάθε είδους επιμορφωτικό σεμινάριο, έλαβε μέρος σε εκθέσεις ομορφιάς, λειτούργησε παράλληλα και ως ενεργό μέλος της Ακαδημίας. Το 2013 Λοιπόν αποφασίζει να κάνει το πρώτο της επιχειρηματικό βήμα έτσι γεννήθηκε το Butterfly Nails στη Νίκαια της Λάρισας. Πέρα από την πρακτική λειτουργία πάνω στο χώρο περιποίησης άκρων κάνει στροφή και στον ιδιαίτερο χώρο της εκπαίδευσης του 2014 ως εκπαιδεύτρια στην ομάδα της Bepro. Η επόμενη κίνηση έγινε το 2017 μέσα από σεμινάρια σχετικά με eyebrows & eyelashes extensions η οποία της επιτρέπει να πάρει την απόφαση και να μπει στον ευρύτερο χώρο του επαγγέλματος στο κέντρο της Λάρισας.

Το Butterfly Nails κάνει δυναμικά την παρουσία του και συνεχίζει να την κάνει ως τώρα αναζητώντας συνεχώς νέες τεχνικές και νέους δρόμους. Το στοίχημα που ξεκίνησε το 2008 δεν σταμάτησε, συνεχίζει και αναβαθμίζεται μέσα από την παροχή των υπηρεσιών, από την προσπάθεια να βγάλει νέους επαγγελματίες με την ομάδα της Bepro, ικανούς στο χώρο της ονυχοπλαστικής και από την αέναη προσπάθεια να προχωρήσει και να ανεβάσει ψηλά τον πήχη στον τομέα της.

ΑΛΕΞΙΑ ΧΑΧΟΥΔΗ

Makeup Educator

Το 1990 η Αλεξία ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο της κομμωτικής. Η αγάπη για τη δημιουργία την οδήγησε να ταξιδέψει και να γνωρίσει την τέχνη της κομμωτικής σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και την Ελλάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών αποτελούν οι: Βαρκελώνη- Βιέννη- Λονδίνο- Ιταλία- Γερμανία- Άμστερνταμ και Βρυξέλλες. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια με διάσημους κομμωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2001 έως το 2003 εργάστηκε σε δημόσιο ΤΕΕ ως αναπληρώτρια καθηγήτρια πάνω στον τομέα της κομμωτικής. Το 2005 άνοιξε το δικό της σαλόνι κομμωτικής στο Βόλο. Από το 2017 μέχρι και σήμερα παράλληλα με το κομμωτήριο διδάσκει και στη Σχολή BePro θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στα νέα παιδιά που θέλουν να εισέλθουν σε αυτόν τον καλλιτεχνικό χώρο.

ΙΩΑΝΝΑ ΝΤΑΜΗΤΡΟΥ

Massage Educator

Το 2005 ήταν μια καθοριστική και συνάμα ανατρεπτική χρονιά στη ζωή της Ιωάννας, λόγω κάποιου θέματος υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον. Τότε πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το εναλλακτικό κομμάτι της μάλαξης έτσι ώστε να μπορέσει να βοηθήσει όσο περισσότερους ανθρώπους να γνωρίσουν την θεραπευτική πλευρά και την αίσθηση μέσω της μάλαξης. Έτσι και έγινε!

Το 2007 ολοκλήρωσε την διετή σχολή του 2ου Ι.Ε.Κ Βόλου, στον Τομέα των: “Ειδικών Εφαρμογών Αισθητικής”, ώσπου αργότερα ακολούθησε την πρακτική της στο “Lipogen” Βόλου. Συνέχισε με ειδίκευση πάνω στο κομμάτι του τίτλου «Θεραπεύτρια Μάλαξης». Στάθηκε και εκπαιδεύτηκε δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους του χώρου των εναλλακτικών θεραπειών όπως: Γιαννακοπούλου Ελένη (Αισθητικός κ Θεραπεύτρια Μάλαξης) ειδικευόμενη στα: Balinesse Massage, Hot stone Massage, Ayuverda-Indian head Massage, Γεώργιος Κουντούρης (Εναλλακτικός θεραπευτής) “Kurland Spa Germany”: (Belle Visage, Pantai Luar, Salve in Terra), Pemika Angkorum (Thai Therapist) “Thai Sabai Thailand”: (Shells massage, Shiatsu massage,) Anna Lena Miller (Beauty massage Instructor) “ St Barth Company London”. Επίσης εντρύφησε στη θαλασσοθεραπεία μυούμενη και η ίδια στις προαναφερθείσες τεχνικές.

Οι εταιρείες προϊόντων τις οποίες έχει δουλέψει είναι: Dr Murad, Sothy’s, Thalgo, Martha Tilaar, Peggy Sage, Yonka, Topline, Yellow Rose, Juliette Armand, Elemis, St Barth, BABOR, Germaine de capuccini. Στη συνέχεια των χρόνων παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων, πάνω στα εξής: Ανατομία, Φυσιολογία Νοσολογία, Ρεφλεξολογία, Αρωματοθεραπεία, Αθλητική μάλαξη, Λεμφικό μασάζ, Μασάζ κυτταρίτιδας, Antristress massage, Candle Massage, Bamboo massage, Towels massage, Trigger Points, και Σοκολατοθεραπεία. Παράλληλα εργάστηκε ως θεραπεύτρια μάλαξης σε χώρους Σπα 5* αστέρων ξενοδοχειακών μονάδων σε νησιά της Ελλάδος και εντός της γενέτειράς της, όπως: Skiathos Princess, Valis Resort Volos, Santorini Princess ως {Spa Manager}, Royal Paradise Thassos ως {Spa Manager}, Alexandra beach hotel Thassos, Myconian Collections K Hotels & Thalasso Spa Center, Portaria Xenia hotel, Xenia hotel Volos. Συνέχισε ενεργά την πορεία των θεραπειών αναλαμβάνοντας θεραπείες σε θαλαμηγούς διάσημων της show biz όπως ο “Charles Spencer”, αδελφός της πριγκίπισσας “Diana” σε Σκιάθο και Μύκονο. Στην πορεία ξεκίνησε να γίνεται η φιλοδοξία της πραγματικότητα, το να διδάσκει. Έτσι από το 2017 ως σήμερα διδάσκει στη σχολή “BePro Volos”.

Ασχολείται με την φιλοσοφία της “Hatha Yoga, Υγιεινές διατροφές & εναλλακτικές θεραπείες”. Ονειρεύεται να εξελιχθεί, όσο το περισσότερο δυνατό, στις εναλλακτικές θεραπείες μάλαξης επιδιώκοντας να μεταλαμπαδεύσει έτσι με το συναίσθημα της αγάπης της, την τέχνη της Μάλαξης.

ΒΑΣΙΑ ΛΙΝΟΥ

Massage Educator

Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη και μόνιμη πλέων κάτοικος Λάρισας δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 2015 Απο το 2018 ανήκει στο δυναμικό της BePro. Το 2015 ολοκληρώνει της σπουδές της στης τεχνικές και τα είδη μαλαξης. Όντας δραστήριος άνθρωπος στον επαγγελματικό τομέα και θέλοντας να διευρύνει της γνώσης της παρακολουθεί πολλά σεμινάρια.

Έτσι στο Κέντρο εναλλακτικών αγωγών ευεξίας εξειδικεύεται στο Gua sha (Botox της Ανατολής) ενώ παράλληλα παρακολουθεί σεμινάρια rejuvance και λεμφικης αποσυμφορησης και αντιοιδηματικης δράσης αλλά και σεμινάρια μη παρεμβατική αισθητικής όπως μεσοθεραπεια προσώπου με dermapen και dermaroller αλλά και αναίμακτη μεσοθεραπεια υαλορονικου. Τα σχέδιά της για το μέλλον διαρκείς αναζητήση γνώσης και εφαρμογή νέων τεχνικών.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ

Hair Educator

Ο Αντώνης ξεκίνησε το 2002 τις σπουδές του στην Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος. Μετά την αποφοίτησή του το 2004, ακολούθησε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Sassoon Academy στο Λονδίνο. Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια προσωπολογίας, χρωματολογίας, τεχνικών κουρέματος και χρώματος δίπλα σε μεγάλες ομάδες κομμωτών όπως Sassoon, Toni & Guy, Hob, Mazella and Palmer, Wella, L’oreal, Schwarzkopf .

Σταθμοί εξέλιξής του ήταν και οι συμμετοχές του στα διάφορα hairdressing shows στο Λονδίνο, τη Βαρκελώνη και το Βερολίνο. Μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στην Αθήνα, αποφάσισε να επιστρέψει στον τόπο που μεγάλωσε και να κάνει το δικό του χώρο ομορφιάς. Η θέλησή του για μετάδοση της γνώσης τον έφερε το 2017 δίπλα στην ομάδα της BePro.

ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΠΑ

Massage Educator

Η Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Τελειώνοντας το λύκειο σπούδασε Φυσιοθεραπεια στην Θεσσαλονίκη.Έχει εκπαιδευτεί σε αρκετές θεραπευτικές μεθόδους οπως:κινησιοθεραπεια, κλασικό μασάζ, λεμφικό μασάζ, hot stones μασάζ, μασάζ προσώπου,τεχνικές χαλάρωσης για εγκύους και αρωματοθεραπεια.

Παρακολουθει σεμινάρια φυσιοθεραπειας και φυσικής ιατρικής καθώς και ενεργειακών θεραπειών.Απο το 2001 δραστηριοποιείται επαγγελματικα:Σε κέντρο εναλλακτικών θεραπειών στη Θεσσαλονίκη, σε φυσιοθεραπευτηριο, σε χώρους spa ως θεραπεύτρια μαλαξης, σε κέντρο φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης ως και σήμερα.

Τα τελευταία δύο χρόνια εντάχθηκε στην ομάδα της Bepro. Πιστευει ότι τα αποτελέσματα της σωστής μαλαξης είναι θεαματικά και άμεσα.Η συστηματική επαφή με τη μαλαξη αποτελεί ένα δυνατό μέσο προάσπισης και διατήρησης της υγείας μας. Είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας!

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.