Λαρισα 28 Ιουνιου 2020 | Σεμιναριο GUA SHA προσωπου.

Share

Το Workshop Σεμινάριο Gua Sha πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 στην σχολή μας στην Λάρισα!!

Σεμινάριο Gua Sha Face Lift ή αλλιώς το “Botox της Ανατολής”

Μια πανάρχαιη και φυσική θεραπεία ομορφιάς που έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια!

Εξομαλύνει τις ρυτίδες, μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τονώνει και ανασηκώνει το πρόσωπο καθώς και ξεκουράζει όλο το σώμα, απαλύνει το άγχος και βελτιώνει αισθητά την ποιότητα του ύπνου. Και όλα αυτά ανώδυνα και εντελώς φυσικά, χωρίς καμία ξένη ουσία να εισέρχεται στο δέρμα! 

Τα αποτελέσματα της τεχνικής είναι εντυπωσιακά και αμέσως ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Καθόλου παράξενο που η ζήτηση για το Gua Sha είναι τόσο μεγάλη!

Fun Fact: Δοκιμασμένη από την εποχή της Δυναστείας Μινγκ (1368 – 1644), μια φυσική θεραπεία της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής που έχει δικαιολογημένα κερδίσει οπαδούς στον δυτικό κόσμο, ακόμα και σε διασημότητες όπως η Gwyneth Paltrow και η Elle Macpherson που έχουν εντάξει το gua sha ανάμεσα στις φροντίδες για τη διατήρηση μιας νεανικής επιδερμίδας.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.