Μακιγιάζ 2022: οι νέες τάσεις

Share

Το 2022 είναι προ των πυλών και μαζί του, όπως κάθε νέος χρόνος, φέρνει πολλές αλλαγές. Οι τάσεις στα περισσότερα που γνωρίζουμε και μας αφορούν αλλάζουν διαρκώς και το μακιγιάζ δεν θα μπορούσε να διαφέρει από αυτόν τον κανόνα. Προσαρμοσμένες στον κάθε τύπο προσώπου και στην κάθε προσωπικότητα οι νέες τάσεις του μακιγιάζ θα ανταποκριθούν σε κάθε επιθυμία.

Ποιες όμως είναι οι τάσεις που αναμένεται να κυριαρχήσουν στο μακιγιάζ το νέο έτος;

 

No-makeup makeup

Η φυσική ομορφιά θα είναι και τη νέα χρονιά από τις πιο αγαπημένες τάσεις των γυναικών. Χωρίς έντονες επιλογές στο μακιγιάζ αλλά όσο «πρέπει» για να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά όλο και περισσότερες γυναίκες προτιμούν αυτό το στυλ, που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει!

 

Επιστροφή του ρουζ

 Το ρουζ φαίνεται πως επιστρέφει το 2022 και μάλιστα σε έντονες αποχρώσεις. Και μπορεί το ροζ ρουζ να έχει την τιμητική του ωστόσο επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας στυλ και τη δική σας προσωπικότητα.

 

Ένταση στο βλέμμα

Το έντονο βλέμμα είναι μια από τις τάσεις που ξεχωρίζουν τη νέα σεζόν. Πώς θα το πετύχετε; Ένας τρόπος είναι οι έντονες σκιές είτε σε χρώμα είτε σε στοιχεία. Για παράδειγμα, αν θέλετε μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε μια μεταλλική ή μια ιριδίζουσα σκιά. Επίσης τα έντονα smokey eyes θα προτιμηθούν πολύ αυτή τη σεζόν. Για ακόμα πιο έντονες εμφανίσεις μπορείτε να βάλετε μολύβι ή eyeliner με χρώμα ή σε διπλές γραμμές.

 

Soap brows

Οι τάσεις στο μακιγιάζ  φρυδιών τη νέα χρονιά θα συνεχίσουν την παρακαταθήκη της προηγούμενης. Τα soap brows λοιπόν θα εξακολουθήσουν να είναι στη μόδα και φέτος. Για να το πετύχετε χρησιμοποιήστε ειδικά προϊόντα που θα κάνουν τα φρύδια σας να είναι χτενισμένα προς τα πάνω και λεία.

 

Χείλη για κάθε περίσταση

Για το μακιγιάζ των χειλών αυτό που θα κυριαρχήσει το 2022 είναι τα χρώματα που ταιριάζουν με την εποχή. All time classic επιλογή το κόκκινο, στην απόχρωση που σας ταιριάζει και μπορεί να αναδείξει την θηλυκότητά σας. Επίσης, τα  hot χρώματα του χειμώνα όπως το burgundy, το μπορντό και το σκούρο καφέ θα… φορεθούν πολύ φέτος. Επίσης, πιστό στη φυσική τάση, το nude κραγιόν θα συμπληρώσει αρμονικά το no-makeup makeup σας.

 

Ότι και αν επιλέξετε για το μακιγιάζ σας, το σημαντικό είναι να ταιριάζει σε εσάς και να αναδεικνύει το δικό σας στυλ και την προσωπικότητά σας. Αυτή είναι ίσως η μοναδική εγγύηση για αψεγάδιαστες εμφανίσεις.

 

 

 

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.