Γιατί μια αισθητικός να μάθει Microblading

Share

Το Microblading έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της αισθητικής. Πρόκειται για μια μορφή ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών που υπόσχεται καλοσχηματισμένα και προσεγμένα φρύδια για όσο διάστημα διαρκεί το αποτέλεσμα. Τι είναι όμως αυτό που το κάνει τόσο δημοφιλές; Γιατί μια αισθητικός να μάθει Microblading; Θα έχει την απαραίτητη πελατεία ώστε να αξίζει η επένδυση; Διαβάστε παρακάτω για ποιους λόγους αξίζει μια επαγγελματίας του χώρου της ομορφιάς να μάθει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του Microblading.  

Το μέλλον φαντάζει λαμπρό για τους επαγγελματίες αισθητικούς που ασχολούνται με το Microblading καθώς λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει, ολοένα και περισσότεροι αναζητούν αυτή την υπηρεσία. Τι πλεονεκτήματα έχει το Microblading και έχει γίνει τόσο δημοφιλές; Ίσως το πιο κοινό πλεονέκτημα είναι ότι προσφέρει μεγάλη ευκολία αλλά και οικονομία στην καθημερινή ρουτίνα μακιγιάζ. Με το Microblading μπορούν όλοι να έχουν το σχήμα φρυδιών που επιθυμούν εύκολα και γρήγορα, κάθε ημέρα, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν πολύ χρόνο και χρήμα για να το καταφέρουν. Τα αποτελέσματα για να διατηρηθούν δεν χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση ούτε ιδιαίτερα προϊόντα φροντίδας που μπορεί να στοιχίζουν αρκετά. Το Microblading μπορεί επίσης να επαναφέρει τη χαμένη αυτοπεποίθηση σε άτομα με πολύ λεπτά φρύδια, σε άτομα με αλωπεκία ή σε άτομα που απλά αναζητούν τρόπους να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Το microblading προτιμάται από ξένους αλλά και εγχώριους influencers, γεγονός που έχει συμβάλει στην ολοένα και αυξανόμενη δημοφιλία του.

Γιατί μια αισθητικός να μάθει Microblading;

Αξίζει όμως μια αισθητικός να επενδύσει χρόνο και χρήμα για να μάθει Microblading; Η απάντηση είναι σαφώς ναι. Το Microblading είναι επικερδές και η επένδυση τόσο σε χρόνο όσο και σε οικονομικούς πόρους αναμένεται να αποσβεστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς είναι μια άκρως δημοφιλής διαδικασία. Μια αισθητικός αξίζει να ασχοληθεί με το microblading καθώς μπορεί να συμπληρώσει αρμονικά οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία παρέχεται στον χώρο της ομορφιάς. Μια σύγχρονη επαγγελματίας αισθητικός καλό είναι να μπορεί να προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών. Είναι κάτι που πολλές πελάτισσες εκτιμούν. Η τάση στο microblading είναι σαφώς ανοδική, κάτι που σημαίνει ότι όσες αισθητικοί γνωρίζουν και προσφέρουν την συγκεκριμένη υπηρεσία θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες να κλείνουν το ένα ραντεβού μετά το άλλο.

Τι χρειάζεται για να μάθει κανείς Microblading

 Για να ασχοληθεί κανείς με το Microblading χρειάζεται την απαραίτητη εκπαίδευση και τον εξοπλισμό. Σχολές ομορφιάς όπως η BePro προσφέρουν μαθήματα και σεμινάρια Microblading από τους κορυφαίους του είδους. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις τεχνικές και τα μυστικά από επιτυχημένους επαγγελματίες που έχουν αποδείξει την αξία τους. Είναι σημαντικό η  εκπαίδευση που θα λάβεις να είναι κορυφαίου επιπέδου καθώς εκτός από την τεχνική, θα μάθεις και τα απαραίτητα για τα χρώματα και τη συμπεριφορά τους, την αποστείρωση, τους κανόνες υγιεινής, τη χρήση των μηχανημάτων και όλα όσα χρειάζεσαι για να γίνεις μια επιτυχημένη επαγγελματίας στο microblading. Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό, είναι σημαντικό να γνωρίζεις και να διαθέτεις οτιδήποτε θα χρειαστείς στην εφαρμογή του microblading.Εργαλεία, υλικά, κρέμες και οτιδήποτε άλλο απαραίτητο, πρέπει να βρίσκονται στη διάθεσή σου και σε αφθονία για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανεβάσεις την καριέρα σου σε άλλο επίπεδο και ένας από αυτούς είναι το Microblading. Επένδυσε σε αυτό και η επιλογή θα σε δικαιώσει!

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.