Τα βήματα για τη σωστή βραδινή skincare ρουτίνα

Share

Η skincare ρουτίνα είναι σημαντική τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά προκειμένου να συνεχίσει να δείχνει νεανική και σφριγηλή. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά προϊόντα που μπορούμε να εφαρμόσουμε, άλλα για το πρωί και άλλα για το βράδυ. Η επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες το πρωί και διαφορετικές το βράδυ αφού και ο ίδιος μας ο οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά. Γι αυτό τα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά διακρίνονται σε προϊόντα για την ημέρα και για τη νύχτα. Επιπροσθέτως, πέρα από την κρέμα νύχτας και την κρέμα ματιών, υπάρχουν διάφορα προϊόντα που μπορούμε να εφαρμόσουμε για βέλτιστα αποτελέσματα. Το σημαντικό όμως είναι η εφαρμογή των προϊόντων να γίνεται με τη σωστή σειρά καθώς σε αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να είναι ανώφελα. Ποια είναι η σωστή σειρά και τα βήματα για τη σωστή βραδινή skincare ρουτίνα;

 

Τα βήματα για τη σωστή βραδινή skincare ρουτίνα

Ντεμακιγιάζ: το πρώτο βήμα είναι πάντα η αφαίρεση του μακιγιάζ. Όταν επιστρέφουμε σπίτι στο τέλος της ημέρας μας, το πρώτο βήμα είναι να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ και να αφήσουμε το πρόσωπό μας να αναπνεύσει.

Καθαρισμός: επόμενο βήμα είναι ο καθαρισμός του προσώπου με το αντίστοιχο προϊόν, προκειμένου να απομακρυνθεί και ο τελευταίος ρύπος που υπάρχει. Αν χρειαστεί, μπορούμε να επαναλάβουμε τον καθαρισμό ακόμα μια φορά.

Toner: απαραίτητο βήμα της βραδινής skincare ρουτίνας είναι το toner. Περνώντας όλο το πρόσωπο με το toner θα το καθαρίσει σε βάθος και θα αφαιρέσει ότι υπολείμματα έχει αφήσει ο καθαρισμός.

Serum:  η βραδινή skincare ρουτίνα δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει το serum. Κατά τη διάρκεια της νύχτας το serum θα δράσει συσφικτικά στο πρόσωπο αλλά και εναντίον των ρυτίδων. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε το serum και το πρωί.

Κρέμα νύχτας:  οι κρέμες που έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογή τις βραδινές ώρες  έχουν την ιδιότητα να απελευθερώνουν σταδιακά τα συστατικά τους στη διάρκεια της νύχτας αφήνοντας την επιδερμίδα πιο ενυδατωμένη το πρωί.

Κρέμα ματιών: εφαρμόζουμε την κρέμα ματιών ως τελευταίο βήμα της βραδινής skincare ρουτίνας μας, με τον σωστό τρόπο όχι κοντά στα μάτια και χωρίς μεγάλη πίεση.

 

Η βραδινή skincare ρουτίνα είναι ίσως η πιο σημαντική της ημέρας καθώς αφενός καθαρίζει το πρόσωπο από όλες τις βλαβερές ουσίες που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και αφετέρου δρα ευεργετικά καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.