Τι ειναι το serum και ποια τα οφελη του στην επιδερμιδα μας

Share

[vc_row enable_arrows_animation=”no” content_text_aligment=”left” css=”.vc_custom_1601649148308{margin-right: 30px !important;margin-left: 30px !important;padding-top: 50px !important;padding-bottom: 41px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”11773″ img_size=”full”][vc_column_text]

Τα serum έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση στην περιποίηση προσώπου και πλέον κρατούν σημαντική θέση στην καθημερινή μας ρουτίνα. Γνωστά για τα θεαματικά αποτελέσματα που έχουν στην επιδερμίδα μας αλλά και την πολύ απαλή και ελαφριά υφή τους, τα serums έχουν κατακτήσει τις καρδιές πολλών καταναλωτών που πλέον τα προτιμούν φανατικά. Έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα μας ωστόσο κάθε επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες γι αυτό και υπάρχει πληθώρα επιλογών στα διαθέσιμα προϊόντα της αγοράς. Τι είναι όμως τα serums και τι οφέλη μας προσφέρουν;

Είναι ίσως η επιτομή του «τα ακριβά αρώματα σε μικρό μπουκαλάκι». Το serum είναι ορός που εφαρμόζεται στο πρόσωπο και περιέχει πολλά ενεργά συστατικά τα οποία δρουν ενάντια στην αφυδάτωση, τις ρυτίδες, την ατονία του δέρματος, την ερυθρότητα και πολλά ακόμα. Παρότι είναι μικρότερα σε μέγεθος από τις κρέμες προσώπου, είναι συνήθως και πιο ακριβά αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάνουν περισσότερη και ακριβέστερη «δουλειά» στο δέρμα μας και τα οφέλη τους είναι πολύ σημαντικά για την επιδερμίδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως τα serums αποκαλούνται και «φάρμακα» της επιδερμίδας.

Το serum συνήθως είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις εκείνες στις οποίες δεν ενδείκνυται η εφαρμογή του serum, όπως στις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες ή στις πολύ ώριμες και αφυδατωμένες επιδερμίδες που χρειάζονται περισσότερο τα πολύτιμα συστατικά μιας κρέμας. Το serum ιδανικά χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ αφού προηγηθεί ο καθαρισμός του προσώπου και πριν την εφαρμογή της κρέμας ημέρας ή νύχτας. Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή του και δεν απαιτεί χρόνο αναμονής για την απορρόφησή του. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές serum ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιδερμίδας. Διαφορετικός τύπος serum βοηθά την λιπαρή επιδερμίδα και διαφορετικός της ξηρή, γι αυτό χρειάζεται προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος.

Τι προσφέρει όμως το serum στην επιδερμίδα μας και τι οφέλη έχει; Το serum αρχικά έχει την ιδιότητα να εισέρχεται βαθιά στο δέρμα προσφέροντας την περιποίηση που έχει ανάγκη η επιδερμίδα μας. Επίσης, επειδή έχει ελαφριά υφή και δεν βαραίνει την επιδερμίδα. Αντιθέτως βοηθά πολύ στην ενυδάτωση αλλά δεν αρκεί μόνο το serum σε αυτή την περίπτωση. Είναι σημαντικό μετά την εφαρμογή του serum να εφαρμόζεται και η κρέμα ημέρας ή νύχτας για να πετύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα. Το serum προηγείται της κρέμας σε επίπεδο αποτελεσμάτων και είναι και πιο δραστικό από τις κρέμες, ανεξάρτητα από τον στόχο που θέλουμε να επιτύχουμε (πχ σύσφιξη στο πρόσωπο, λάμψη κτλ). Όπως προαναφέρθηκε, είναι πιο ακριβό στην αγορά του από μια κρέμα, εντούτοις και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι περισσότερα και πιο εμφανή αλλά και σαν ποσότητα εφαρμόζουμε λιγότερη από την ποσότητα της κρέμας, συνεπώς το serum διαρκεί περισσότερο από την κρέμα ημέρας ή νύχτας μας.

Είναι, λοιπόν, πολλά τα οφέλη που έχουν τα serums στην επιδερμίδα μας και, αν και έχουν τη φήμη του ακριβού προϊόντος, εντούτοις δεν είναι και τόσο ακριβά ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις ιδιότητές τους αλλά και το γεγονός ότι διαρκούν περισσότερο από όσο συνήθως διαρκεί μια κρέμα. Προτιμήστε λοιπόν τα serums και κάντε τα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης προσώπου και δείτε άμεσα τα αποτελέσματά του στην επιδερμίδα σας!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.