6-7-8 Ιουνίου
Θεσσαλονίκη

PMU Seminar-Peggy Kirkou

Share

Η Πέγκυ Κίρκου και η BePro ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμη μια φορά για ένα σεμινάριο που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!!

Σε περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη 06-07-08 Ιουνίου για ένα 𝐩𝐦𝐮 𝐬𝐞𝐦𝐢𝐧𝐚𝐫 με θέμα:

𝗣𝗠𝗨
✔️ PMU Brows
✔️ PMU Lips
✔️ PMU Eyeliner
✔️ Tattoo Removal
✔️ Microblading

𝗠𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹 𝗧𝗮𝘁𝘁𝗼𝗼
✔️ Αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων, στο νέο και συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο του ιατρικού τατουάζ που δίνει την πολυπόθητη λύση σε άντρες και γυναίκες!!

Με τη συμμετοχή σου στο Microblading, δίνουμε ΔΩΡΟ το 𝗦𝘄𝗶𝘀𝘀 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿 𝗞𝗶𝘁, αξίας 𝟭𝟭𝟬€ (Περιλαμβάνει: 1 χρώμα, 1 latex πρακτικής, 1 μολύβι σχηματισμού, χάρακες σχηματισμού, 1 Trimmer, λεπίδες Microblading, 1 Στυλό Microblading μίας χρήσης)

👉 Στα σεμινάρια παρέχεται παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση από το εξωτερικό, καθώς και τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνεις πράξη τις γνώσεις σου και να απογειώσεις την καριέρα σου!

ℹ️ Επικοινώνησε μαζί μας με μήνυμα ή τηλεφωνικώς και κλείσε τη θέση σου!

𝑩𝒆𝑷𝒓𝒐 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚
📍 Π. Μελά 38, 54622 Θεσσαλονίκη 📞 23 1026 7002

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.