Κατηγορία

Βλεφαρίδες & Φρύδια

Ψάχνεις για τα πιο έγκυρα σεμινάρια βλεφαρίδων (ζωντανά και online);  Ξεκίνα την καριέρα σου με τη δεκάχρονη πείρα της Elisabeth Lashes και της Έλλης Τσανταρλιώτη, που έφερε πρώτη τα Extensions Βλεφαρίδων στην Ελλάδα.

EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ :
Εκπαιδεύσου και πιστοποιήσου στις Τεχνικές One by One, 3D – 6D – 9D και Mega Volume, καθώς και Συνδυασμούς Τεχνικών από την Ομάδα της Advanced Certified Eyelash Extensionist και International Lash Trainer Έλλης Τσανταρλιώτη!

 

LASH LIFT & BROWS:
Hands-on Workshop σε Βαφή Βλεφαρίδων – Περμανάντ Βλεφαρίδων – Θεραπεία Διόγκωσης Βλεφαρίδων – Βαφή Φρυδιών – Ανόρθωση Φρυδιών – με την Ομάδα της Master Lash Trainer Έλλης Τσανταρλιώτη!

 

Στα σεμινάρια φυσικής παρουσίας δεν βάζουμε πάνω από 5 μαθητευόμενες σε κάθε ομάδα. Γι’ αυτό κλείσε έγκαιρα τη θέση σου. Έτσι, αν χρειαστεί, μπορούμε να προγραμματίσουμε μια ακόμα εκπαιδεύτρια για σένα.

Πρόγραμμα Σπουδών

BROW LAMINATION & BROW BOMBER

BROW SHAPE

LASH LIFT & LASH FILLER

VOLUME 3D-XD

ONE BY ONE

Εκπαιδευτές

Tsantarliwth Elli

Tatarakh Iwanna

Sianou Theofili

Η εκπαίδευση στις Βλεφαρίδες σε όλες τις σχολές μας γίνεται με τις τεχνικές και τα προϊόντα της Elizabeth lashes.

Eπαγγελματική Αποκατάσταση

Η BePro είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ1), το πτυχίο σου είναι αναγνωρισμένο από το κράτος, ενώ μπορείς να εργαστείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.