Κατηγορία

Μασάζ

Ο παγγελματίας αισθητικός ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση του υγιούς ανθρωπίνου δέρματος και σώματος, με σκοπό να το βελτιώσει, να το ομορφύνει και να προσπαθήσει να το διατηρήσει σε καλή φυσική κατάσταση. Σήμερα στην εποχή μας, η πρόοδος της τεχνολογίας, και της επιστήμης, ευνοούν και την Αισθητική, η οποία βασίζεται στα επιτεύγματά τους. Ο σωστός αισθητικός θα πρέπει να διαθέτει όχι μόνο επιστημονικά προσόντα αλλά και χαρίσματα που θα τον βοηθήσουν να εξυψώσει την εικόνα του. Συγκεκριμένα:

Την αισθητική αντίληψη περί της έννοιας του ωραίου, του όμορφου
Παιδεία.
Κριτική σκέψη.
Επικοινωνία.
Ακέραιο ήθος.
Να τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας.

Στην BePro δημιουργούμε επαγγελματίες Αισθητικούς, οι οποίοι θα εφαρμόσουν τις κατάλληλες μεθόδους για τη βελτίωση της εικόνας του ανθρώπου και την ενδυνάμωση της ψυχοσύνθεσής του. Εστιάζουμε σε επαγγελματικές τεχνικές που επιτυγχάνουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Πρόγραμμα Σπουδών

SPA THERAPIST

Εκπαιδευτές

Panagiwtidh Eyaggelia

Massage Therapist Educator (Βόλος)

Samara Tania

Massage Therapist Educator (Λάρισα)

Mpourtsiaka Sylvia

Eπαγγελματική Αποκατάσταση

Η BePro είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ1), το πτυχίο σου είναι αναγνωρισμένο από το κράτος, ενώ μπορείς να εργαστείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.