Κατηγορία

PMU & Microblading

Το microblading φρυδιών είναι μια μορφή μόνιμου μακιγιάζ όπου το μελάνι τοποθετείται κάτω από το δέρμα. Είναι παρόμοιο με το τατουάζ φρυδιών (στην πραγματικότητα, είναι μια μορφή τατουάζ φρυδιών), αλλά είναι πολύ διαφορετικό από το τυπικό τατουάζ φρυδιών με μερικούς πολύ σημαντικούς τρόπους.

Τα τακτικά τατουάζ φρυδιών διαρκούν μια ζωή, αλλά με το microblading, το μελάνι δεν τοποθετείται τόσο βαθιά κάτω από το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι καθώς το δέρμα κάνει φυσικά τον κύκλο του, το μελάνι τελικά ανεβαίνει στην επιφάνεια ή κινείται κάτω από το δέρμα για να φαίνεται ελαφρύτερο. Με την πάροδο του χρόνου, το μελάνι θα εξασθενίσει σημαντικά σε σύγκριση με ένα τατουάζ φρυδιών. Επειδή είναι χειροποίητο, υπάρχει λιγότερη επίδραση στο δέρμα από ό,τι με το παραδοσιακό τατουάζ, για το οποίο χρησιμοποιείται μηχανή. Αυτό σημαίνει ότι το μελάνι δεν θα ξεβάψει με την πάροδο του χρόνου. Αξιοποιώντας τις τεχνικές μας, ένας επαγγελματίας tatoo & microblading μπορεί να εξασφαλίσει ότι οι λεπτές γραμμές που προορίζονται να προσομοιώσουν τα φυσικά μαλλιά σας δεν θα ξεθωριάσουν και θα βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

Πρόγραμμα Σπουδών

MICROBLADING ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ

PMU Φρύδια

PMU Χείλια

PMU Eyeliner

Medical Tattoo Ουλές-Σημάδια-Ραγάδες

Medical Τattoo Aποκατάσταση Θηλής

Scalp Τattoo

Medical Τattoo Camouflage-Λεύκη

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Body Tiny Tattoo

Εκπαιδευτές

Pegki Kyrkou

PMU Specialist

Η Συνεργασία των σχολών μας με την Πέγκυ Κύρκου σας δίνει την δυνατότητα να εκπαιδευτείτε απο μια πολύπειρη Pmu trainer

Eπαγγελματική Αποκατάσταση

Η BePro είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ1), το πτυχίο σου είναι αναγνωρισμένο από το κράτος, ενώ μπορείς να εργαστείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.