Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για να χαρίσεις στους πελάτες σου ένα όμορφο, λαμπερό και νεανικό πρόσωπο. Με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να επιτύχουμε:
αντιγήρανση,
ενυδάτωση,
λάμψη και
ανόρθωση
όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στον λαιμό και το ντεκολτέ. Επίσης, μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά σημάδια, ουλές, μαύρους κύκλους και πανάδες. Η μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
H BePro σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις από τους κορυφαίους του είδους με το διήμερο σεμινάριο για τη μεσοθεραπεία προσώπου, όπου θα μάθεις τόσο τη θεωρία όσο και την πρακτική εφαρμογή.
Το σεμινάριο της BePro διεξάγεται σε δύο ημέρες. Η πρώτη ημέρα περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση ενώ στη δεύτερη ημέρα συνεχίζουμε με την πρακτική σε φυσικό μοντέλο.
Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση θα έχεις ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πτυχίο απευθείας από την Ελβετία, με μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου από τη διεθνούς φήμης εταιρία Swiss Color και βέβαια τη δυνατότητα να ανοίξεις το δικό σου κέντρο δερματοστιξίας από την επόμενη κιόλας ημέρα!

# Σπούδασε Μεσοθεραπεία Προσώπου

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο πρόγραμμα

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.