Τεχνητά Νύχια με GEL

Είσαι επαγγελματίας nail artist και επιθυμείς να εξελιχθείς στην τεχνική του gel; Στην BePro θα βρεις μεμονωμένα group για κάθε τεχνική για να εξελίξεις την καριέρα σου. Η κάθε τεχνική περιλαμβάνει 5 μαθήματα, 4 ωρών το καθένα, 20 ώρες συνολικά σε ολιγομελή τμήματα. Η BePrο σου παρέχει επίσης όλα τα προϊόντα και τα εργαλεία που θα χρειαστείς κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

# Σπούδασε ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕ GEL

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο πρόγραμμα

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.