Μανικιούρ-Πεντικιούρ-Ημιμόνιμο

Θέλεις να ξεκινήσεις την καριέρα σου στα νύχια από τα βασικά; Επίλεξε τη BePro και εκπαιδεύσου στο μανικιούρ, το πεντικιούρ και το ημιμόνιμο σε ολιγομελή τμήματα. Τα μαθήματα διαρκούν 4 ώρες το καθένα και εντός 20 διδακτικών ωρών θα έχεις μάθει όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την καριέρα σου στον μαγικό κόσμο του nail art.

# Σπούδασε ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο πρόγραμμα

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.