ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ

Εξέλιξε την τεχνική σου και απογείωσε την καριέρα σου στα νύχια, μαθαίνοντας όλες τις τεχνικές για τεχνητά νύχια σε ολιγομελή τμήματα. Σε 15 μαθήματα διάρκειας 4 ωρών το καθένα, θα μάθεις όλα τα μυστικά για επιτυχημένη εφαρμογή που θα σε κάνει περιζήτητη.

# Σπούδασε ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο πρόγραμμα

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.