Χρήσιμα tips για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου νεανική για περισσότερο χρόνο

Share

Η νεανική επιδερμίδα και η διατήρησή της είναι ένα διαρκές ζητούμενο για όλες τις γυναίκες (και όχι μόνο) ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία βρίσκονται. Η έννοια της νεανικής επιδερμίδας μετουσιώνεται στην εικόνα μιας επιδερμίδας λαμπερής και σφριγηλής που να αποπνέει υγεία και φρεσκάδα. Αυτό επιθυμούν όλες οι γυναίκες ειδικά όταν βλέπουν τα πρώτα σημάδια του χρόνου να γίνονται εμφανή. Γι αυτό και αναζητούν διαρκώς  τρόπους να διατηρήσουν τη νεανική όψη της επιδερμίδας τους για όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Πώς μπορείς να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου νεανική για περισσότερο χρόνο;

Απαλός καθαρισμός.

Επίλεξε προϊόντα καθαρισμού του προσώπου σου που να είναι «φιλικά» και απαλά για την επιδερμίδα σου. Απαραίτητη είναι επίσης και η ενυδάτωση ώστε να αποφύγεις την ξηρότητα  που προκαλεί ο χρόνος στο δέρμα.

Απαραίτητη ενυδάτωση.

Όπως προαναφέραμε, η ενυδάτωση είναι απαραίτητη κάθε στιγμή της ημέρας και για κάθε ηλικία. Ειδικά εάν διαθέτεις ευαίσθητη επιδερμίδα, έχεις πολλούς περισσότερους λόγους να μην παραλείπεις την ενυδάτωση πρωί και βράδυ.

Προστασία από τον ήλιο.

Ο ήλιος μπορεί να είναι πηγή ζωής αλλά κρύβει και πολλούς κινδύνους για το δέρμα και την επιδερμίδα. Μην παραλείπεις το αντιηλιακό σου με υψηλό δείκτη προστασίας, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου και ακόμα και τις βροχερές ημέρες.

Φρόντισε τα μάτια σου.

Τόσο ο ορός όσο και η κρέμα που θα χρησιμοποιήσεις για τα μάτια σου καλό είναι να έχουν απαλή υφή καθώς η επιδερμίδα στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου είναι πολύ λεπτή και ευαίσθητη.

Το μακιγιάζ.

Τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις για το μακιγιάζ σου φρόντισε να περιέχουν και ενυδατικά συστατικά ενώ καλό είναι να διαθέτουν κρεμώδη σύνθεση για να διατηρούν την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Όσο ο χρόνος επιδρά στην επιδερμίδα του προσώπου τόσο περισσότερη προσοχή πρέπει να δίνεται στα προϊόντα και στη ρουτίνα της φροντίδας της επιδερμίδας. Ακόμα όμως και με τα πιο απλά και μικρά πράγματα μπορείς να κάνεις την επιδερμίδα σου να δείχνει νεανική για περισσότερο χρόνο.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.