Οι τάσεις στο μακιγιάζ για τον χειμώνα

Share

Ο χειμώνας ήρθε και μαζί του αλλάζουν και οι συνήθειες στο μακιγιάζ. Οι καιρικές συνθήκες του χειμώνα αλλά και οι γιορτές «επιβάλλουν» διαφορετικά στυλ μακιγιάζ ώστε να αρμόζουν στα χειμερινά και τα γιορτινά στυλ ντυσίματος. Ποιες θα είναι όμως οι τάσεις στο μακιγιάζ που θα κυριαρχήσουν τον φετινό χειμώνα;

Ματ επιδερμίδα.

Γενικότερα τον χειμώνα όλες οι γυναίκες αποφεύγουν τις γυαλάδες στο πρόσωπό τους και επιδιώκουν πιο «ήσυχα» looks που να ταιριάζουν με τον καιρό. Η ματ επιδερμίδα θα κυριαρχήσει στις φετινές τάσεις του χειμερινού μακιγιάζ και ένας πολύ καλός τρόπος για να το πετύχετε είναι η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας, κάποιο setting spray ή και μια πούδρα αλλά στη σωστή αναλογία ώστε να μην κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται ξηρή.

Φροντισμένα φρύδια.

Σε αντίθεση με όσα είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με τα ατημέλητα φρύδια, φαίνεται πως επανέρχεται η τάση των φροντισμένων και καλοσχηματισμένων φρυδιών.

Χρώμα στα μάτια.

Η τάση που θα κυριαρχήσει φέτος είναι το χρώμα στα μάτια, όχι όμως με τις σκιές αλλά με το eyeliner. Χρησιμοποιήστε eyeliner σε όποια απόχρωση ταιριάζει περισσότερο στο look σας και κάντε τη διαφορά. Επίσης μπορείτε να κάνετε διπλές γραμμές για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις

Glitter makeup.

Με τις γιορτές να είναι προ των πυλών δεν υπάρχει ιδανικότερη εποχή για να υιοθετήσετε την τάση που θέλει το glitter πρωταγωνιστή στο μακιγιάζ του χειμώνα. Ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε glitter στα μάτια ή στα χείλη, σίγουρα θα εντυπωσιάσετε και θα κάνετε μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

Μεγάλο περίγραμμα χειλιών.

Το περίγραμμα στα χείλη επιστρέφει δυναμικά με σκοπό να κάνει και τον φετινό χειμώνα τα χείλη να δείχνουν πιο μεγάλα και πιο σαρκώδη.

Κόκκινο κραγιόν.

Αν και το κόκκινο κραγιόν αποτελεί πάντα διαχρονική επιλογή το 2022 είναι η χρονιά που θα το αναδείξει. Βάλτε χρώμα στις μουντές ημέρες του χειμώνα με την αγαπημένη σας απόχρωση.

Έντονο ρουζ.

Οι τάσεις το φετινό μακιγιάζ του χειμώνα επιβάλλουν επίσης το έντονο ρουζ. Ξεχάστε το διακριτικό ρουζ  και επιλέξτε κάτι πιο έντονο στην απόχρωση που σας ταιριάζει.
Ο φετινός χειμώνας χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα στο πρόσωπο, είτε στα μάτια είτε στα χείλη είτε οπουδήποτε αποφασίσετε ότι ταιριάζει σε εσάς καλύτερα. Τολμήστε να κάνετε τη διαφορά και προετοιμαστείτε για τα βλέμματα θαυμασμού!

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.