Πώς να φροντίζετε την επιδερμίδα σας μετά τα 40

Share

Το δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες σε κάθε ηλικία γι αυτό και η φροντίδα της επιδερμίδας πρέπει να διαμορφώνεται αναλόγως. Πολλά προϊόντα καθίστανται αναποτελεσματικά όταν εφαρμόζονται σε διαφορετικές ηλικίες από αυτές για τις οποίες προορίζονται. Διαφορετικά προϊόντα και διαφορετικές θεραπείες χρειάζεται η ηλικία των 20, διαφορετικά τα 30, τα 40, τα 50 και ούτω καθεξής. Τι ανάγκες έχει και πώς μπορείτε να φροντίζετε την επιδερμίδα σας μετά τα 40;

Αναβαθμίστε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε

Καθώς το δέρμα και η επιδερμίδα αλλάζει, αλλάζουν και οι ανάγκες τους άρα και τα προϊόντα περιποίησης πρέπει να προσαρμοστούν αναλόγως. Αναβαθμίστε λοιπόν τα προϊόντα που χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα σε προϊόντα κατάλληλα για ηλικίες άνω των 40 ώστε να δώσετε στην επιδερμίδα σας τα συστατικά που χρειάζεται για να διατηρηθεί νέα,  λαμπερή και ενυδατωμένη. Προτιμήστε προϊόντα που μειώνουν τις ρυτίδες, τις πανάδες, που είναι πλούσια σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες Α, Ε και C.

Μην παραλείπετε το ντεμακιγιάζ

Η αφαίρεση του μακιγιάζ στο τέλος της ημέρας σας και ο καθαρισμός του προσώπου είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνει η φροντίδα της επιδερμίδας μετά τα 40. Οι μολύνσεις που μπορεί να προκύψουν από τη μη αφαίρεση του μακιγιάζ και των ρύπων μπορούν να αποδειχθούν εχθρός στην όψη της επιδερμίδας σας.

Προστατέψτε την επιδερμίδα σας από τον ήλιο

Η προστασία από τον ήλιο με τα κατάλληλα προϊόντα είναι πολύ σημαντική σε κάθε ηλικία. Όσο περνάει ο χρόνος όμως το δέρμα γίνεται πιο ευάλωτο στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου γι αυτό και η αντιηλιακή προστασία καθίσταται ολοένα και πιο απαραίτητη. Εφαρμόστε το αντιηλιακό στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ αλλά και τα σημεία του σώματος που είναι εκτεθειμένα, όπως τα χέρια.

Φροντίδα του λαιμού και του ντεκολτέ

Πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της φροντίδας της επιδερμίδας τους εφαρμόζουν τη ρουτίνα ομορφιάς τους μόνο στο πρόσωπο. Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάτε να φροντίζετε εξίσου τόσο τον λαιμό όσο και το ντεκολτέ με προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις περιοχές αυτές καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εμφάνισης χαλάρωσης και δυσχρωμιών.

Φροντίστε και το σώμα

Η φροντίδα της επιδερμίδας δεν αφορά μόνο το πρόσωπο αλλά και το σώμα. Διατηρήστε το σώμα σας λείο και απαλό και ενυδατώστε το με την εφαρμογή προϊόντων που είναι πλούσια σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε.
Η ηλικία των 40+ σηματοδοτεί διάφορες αλλαγές στην όψη και την υφή της επιδερμίδας σας. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει και δείτε άμεσα τη διαφορά.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.