Πώς να γίνεις ένας επιτυχημένος barber

Share

Το barbering δεν είναι απλά ένα νέο trend αλλά μια τέχνη που περικλείει πολλά περισσότερα από μια περιποίηση. Ως barber προσφέρεις υπηρεσίες, εξυπηρετείς ανθρώπους και αποκτάς μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Μια καριέρα ως barber μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως ικανοποιητική είτε ως πρώτη επιλογή είτε ως μετάβαση από κάποιον άλλο κλάδο. Σου αρέσει η κομμωτική και σκέφτεσαι να ακολουθήσεις μια καριέρα barber; Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να γίνεις και εσύ ένας επιτυχημένος επαγγελματίας barber.

 

Απόκτησε αναγνωρισμένο πτυχίο

Το πρώτο βήμα για να γίνεις barber είναι να απευθυνθείς σε κορυφαία σχολή και να αποκτήσεις ένα αναγνωρισμένο πτυχίο και την απαραίτητη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Στη Bepro το πρόγραμμα barber σου επιτρέπει να επικεντρωθείς στο σχεδιασμό και το κούρεμα. Θα μάθεις όλες τις κομμώσεις από τις πιο παραδοσιακές μέχρι τις πιο μοντέρνες, τον χειρισμό των ψαλιδιών, καθώς και πιο σύγχρονα μοντέρνα κουρέματα και αποχρώσεις. Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να εξασκηθείς σε πραγματικούς πελάτες ώστε να είσαι έτοιμος να βγεις στην αγορά εργασίας αμέσως μετά την αποφοίτηση.

 

Δημιούργησε σχέσεις με τους πελάτες σου

Η σχέση ενός barber με τον πελάτη του είναι ιδιαίτερη. Εκτός από την τεχνική που πρέπει να έχεις, καλό είναι να αφιερώσεις χρόνο στο να μάθεις ουσιαστικά τον πελάτη, ποιο στυλ κουρέματος του αρέσει, το lifestyle του και είναι σημαντικό να εξοικειωθείς μαζί του με ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Έτσι, όταν ολοκληρωθεί το κούρεμα, θα έχεις έναν πιστό, σταθερό πελάτη που θα επιστρέψει σε σένα σε μερικές εβδομάδες. Θυμήσου ότι η στάση σου και ο τρόπος που επικοινωνείς παίζει πάντα καθοριστικό ρόλο, γι αυτό καλό είναι να είσαι πάντα ευδιάθετος και πρόθυμος απέναντι στους πελάτες σου.

 

Διατήρησε ενημερωμένα προφίλ στα social media

Είναι πολύ σημαντικό να δείχνεις τη δουλειά σου στα social media και μάλιστα με σωστό και καλαίσθητο τρόπο. Διατήρησε τα προφίλ σου ενημερωμένα και ενεργά και αλληλεπίδρασε με όσους σε προσεγγίζουν μέσω αυτών.

 

Ζήτησε κριτικές

Οι κριτικές στο διαδίκτυο είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μάθουν περισσότεροι άνθρωποι τις υπηρεσίες και τη δουλειά σου. Μη διστάζεις να ζητήσεις κριτικές από τους ευχαριστημένους πελάτες σου που θα επευφημούν τη δουλειά αλλά και την προσωπικότητά σου. Καλό είναι επίσης αυτές οι κριτικές να διαθέτουν φωτογραφίες και να ανανεώνονται διαρκώς.

 

Δεν χρειάζονται θαύματα για να γίνεις ένας επιτυχημένος barber. Μικρές και προσεκτικές κινήσεις είναι αρκετές για να βρίσκεσαι στην κορυφή των προτιμήσεων.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.