4 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ασχοληθείς με το lash lift

Share

To lash lift είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές στην περιποίηση των βλεφαρίδων. Χαρίζουν φυσικά ακαταμάχητο βλέμμα κάθε στιγμή και μάλιστα χωρίς την εφαρμογή μάσκαρας. Για αυτά αλλά και για τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα που προσφέρει, η τεχνική κερδίζει περισσότερο έδαφος κάθε μέρα στην προτίμηση των πελατών. Αυτό κάνει τις τεχνίτριες που ασχολούνται με το lash lift εξαιρετικά περιζήτητες. Η Be Pro σου δίνει 4 λόγους για τους οποίους πρέπει και εσύ να ασχοληθείς με το lash lift.

  1. Προσελκύει περισσότερες πελάτισσες

Καθώς η συντήρηση των extensions βλεφαρίδων δεν αποτελεί για όλες αγαπημένη συνήθεια αλλά και το κόστος τους αποθαρρύνει αρκετές από το να τα  εφαρμόσουν, το lash lift έρχεται για να δώσει τη λύση. Η συγκεκριμένη τεχνική απαιτεί σαφώς λιγότερη συντήρηση ενώ ταυτόχρονα έχει καλύτερη σχέση κόστους – αποτελέσματος αφού διαρκεί έως και 8 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις διαρκώς το πελατολόγιό σου να αυξάνεται.

  • Εξυπηρετεί πελάτισσες με δυσανεξία ή αλλεργία στα extensions

Στη σπάνια περίπτωση που μια πελάτισσα έχει δυσανεξία ή αλλεργία στα extensions βλεφαρίδων, συνήθως απέφευγε να εφαρμόσει οποιαδήποτε τεχνική και έτσι οι τεχνίτριες τις έχαναν από το πελατολόγιό τους. Το lash lift ως ήπια τεχνική και χωρίς μεγάλες απαιτήσεις συντήρησης, μπορεί να εφαρμοστεί και στις γυναίκες εκείνες που δεν μπορούν να βάλουν extensions και έτσι να εξυπηρετηθούν και εκείνες.

  • Είναι εύκολη εκπαίδευση

Σε αντίθεση με τα extensions βλεφαρίδων που χρειάζονται χρόνο, υπομονή, ενέργεια και επιδεξιότητα για να τελειοποιηθούν ως τεχνική, το lash lift μπορεί να μαθευτεί ακόμα και σε μία ημέρα. Έτσι μπορείς να το προσθέσεις άμεσα στον κατάλογο των υπηρεσιών σου.

  • Αυξάνει την αξιοπιστία σου ως επαγγελματία καθώς προσφέρεις ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Όταν γνωρίζεις κάθε τεχνική που αφορά το επάγγελμά σου και μπορείς να την εφαρμόσεις, οι πελάτισσές σου δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευχαριστημένες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για μια πελάτισσα από το να γνωρίζει ότι σε μια επαγγελματία τεχνίτρια μπορεί να βρει ότι επιθυμεί για τις βλεφαρίδες της. Και οι ευχαριστημένες πελάτισσες είναι η καλύτερη διαφήμισή σου!

Η δημοφιλία του lash lift το έχει μετατρέψει σε μια απαραίτητη τεχνική που πρέπει να γνωρίζει κάθε ολοκληρωμένη επαγγελματίας τεχνίτρια βλεφαρίδων. Κλείσε και εσύ άμεσα τη θέση σου στα σεμινάρια lash lift και δες το πελατολόγιό σου να αυξάνεται καθημερινά!

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.