Κατηγορία

Νύχια

Η ονυχοπλαστική κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις καρδιές καταναλωτών αλλά και επαγγελματιών. Από την απλή φροντίδα τω νυχιών μέχρι τις πλέον απαιτητικές περιπτώσεις και από την απλή βαφή μέχρι τα πιο περίπλοκα σχέδια η ονυχοπλαστική καλύπτει κάθε ανάγκη και κάθε προτίμηση. Οι τεχνικές που διδάσκονται στην Bepro εξασφαλίζουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε τάση και σε κάθε ανάγκη.

Φροντίζει παράλληλα και τις αναγκαίες θεραπείες προβληματικών καταστάσεων, ενώ εξασφαλίζει τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής σε εργαλεία και χώρους. Όπλα του, εκτός από την άριστη γνώση του αντικειμένου, η ευγένεια και το χαμόγελο.

Πρόγραμμα Σπουδών

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ 80 ΩΡΩΝ

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ

ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΟ

ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕ GEL

Τεχνητά νύχια με AcryGel

Εκπαιδευτές

Σιάνου Θεοφίλη

Nail Instructor

Duta Nicoleta

Nail Instructor

Τριανταφύλλου Αθανασία

Nail Instructor

Σούφλα Όλγα

Nail Instructor

Κολινιάτη Δέσποινα

Nail Instructor

Συνεργάτες

Zinia Barmaxizoglou

Nail Art Designer

Serafimidis Makis

Ποδολόγος

Eπαγγελματική Αποκατάσταση

Η BePro είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ1), το πτυχίο σου είναι αναγνωρισμένο από το κράτος, ενώ μπορείς να εργαστείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.