13-14 Απριλίου 2024
Θεσσαλονίκη

Peggy Kirkou PMU Lips (Θεσσαλονίκη)

Share

Η 𝗡𝗼𝟭 𝗠𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗿 της 𝗦𝘄𝗶𝘀𝘀 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿 στην Ελλάδα, Πέγκυ Κύρκου δίνει ραντεβού με την 𝘽𝙚𝙋𝙧𝙤 για 2 μοναδικά σεμινάρια 𝗣𝗠𝗨 𝗟𝗶𝗽𝘀 – 𝗣𝗼𝘄𝗱𝗲𝗿 & 𝗛𝗮𝗶𝗿𝘀𝘁𝗿𝗼𝗸𝗲𝘀!!

Εκπαιδεύσου τώρα σε:

  • PMU Brows (Powder – Hairstrokes)
  • PMU Lips

Στα σεμινάρια παρέχονται παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποίησεις από το εξωτερικό, καθώς και τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνεις πράξη τις γνώσεις σου και να απογειώσεις την καριέρα σου!

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ξεκίνα τώρα!

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.