ΓΙΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Στην
Be Pro

Δημιουργούμε επαγγελματίες σε όλους τους τομείς ομορφιάς

Η εκπαίδευση γίνεται από επαγγελματίες, οι οποίοι με συνέπεια θα σας οδηγήσουν στην αγορά εργασίας, έχοντας αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές. Στόχος του εκπαιδευτικού εγχειρήματος μας είναι οι απόφοιτοι να πατήσουν γερά στα πόδια τους ως επαγγελματίες και να καθιερωθούν. Να τους ζητούν για δουλειά και όχι να την επιδιώκουν.

0

Χρόνια Λειτουργίας

0

Σπουδαστές

0

Σχολές

Επαγγελματική αποκατάσταση

Η σχολή Bepro προσφέρει ισχυρά εφόδια ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν να βρουν δουλειά αμέσως μετά το τέλος των σπουδών τους. Επαγγελματίες εκπαιδευτές παρέχουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές και δημιουργούν μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου που θα είναι περιζήτητοι στην αγορά εργασίας.

Επίσης, η συμβουλευτική υποστήριξη της Bepro είναι πάντα διαθέσιμη στους αποφοίτους μας και μπορεί να προτείνει διαθέσιμες θέσεις εργασίας στους ενδιαφερόμενους αποφοίτους. Ήδη πολλοί απόφοιτοί μας είναι πλέον επαγγελματίες και εργάζονται σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις του χώρου της ομορφιάς !

Οι σχολές μας

Λάρισα

Θεσ/νίκη

Θεσ/νίκη

Βόλος

Αθήνα

Αλεξ/πολη

Για ποιά πόλη ενδιαφέρεσαι;

Σεμινάρια

Θέλεις να είσαι up to date με τις σύγχρονες τάσεις της ομορφιάς; Παρακολούθησε τα σεμινάρια της BePro και μάθε τα πάντα μέσα από σεμινάρια, online courses και εκπαιδευτικό υλικό.

image00258-min

Upcoming Seminars

Lash Seminar-Elisabeth Lashes

📣 𝘽𝙚𝙋𝙧𝙤 και 𝙀𝙡𝙞𝙨𝙖𝙗𝙚𝙩𝙝 𝙇𝙖𝙨𝙝𝙚𝙨 δίνουν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη στις 17-18 και 19 Ιουνίου για ένα μοναδικό workshop! Μάθε όλα τα μυστικά της κορυφαίας lash artist Έλλης Τσανταρλιώτη και απογείωσε την καριέρα σου! Εκπαιδεύσου στο: 🔸 Lash Lift 🔸 Lash E...

PMU Seminar-Peggy Kirkou

Η Πέγκυ Κίρκου και η BePro ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμη μια φορά για ένα σεμινάριο που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!! Σε περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη 06-07-08 Ιουνίου για ένα 𝐩𝐦𝐮 𝐬𝐞𝐦𝐢𝐧𝐚𝐫 με θέμα: 𝗣𝗠𝗨 ✔️ PMU Brows ✔️ PMU Lips ✔️ PMU Eyeline...

Previous Seminar

MASTERCLASS WORKSHOP – Elena Kitavina

Η #BePro και η αγαπημένη Kitavina Elena MUA, ταξιδεύουν κοντά σας για ένα μοναδικό 𝐌𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐜𝐥𝐚𝐬𝐬, με δυνατότητα 𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩 (8 άτομα Max)! • Πάτρα 22/1 • Αλεξανδρούπολη 29/1 • Ρόδος 5/2 • Θεσσαλονίκη 19...

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.