21 Απριλίου
Αθήνα

Nasos Grammenos Masterclass & Workshop (Αθήνα)

Share

The 𝐁𝐨𝐥𝐝 𝐆𝐥𝐚𝐦 𝐌𝐚𝐤𝐞𝐮𝐩 𝐌𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐜𝐥𝐚𝐬𝐬 από τον κορυφαίο του είδους. Ο διεθνής makeup artist και αγαπημένος των stars και fashion designers 𝙉𝙖𝙨𝙤𝙨 𝙂𝙧𝙖𝙢𝙢𝙚𝙣𝙤𝙨 έρχεται στη 𝘽𝙚𝙋𝙧𝙤 για ένα μοναδικό σεμινάριο με δυνατότητα 𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩 (15 θεσεις) που δεν πρέπει να χάσεις!

Αθήνα 21/04/24

The Look:
Αναλυτικά, θα μάθεις πώς να δημιουργείς:

– Σαγηνευτικά ματιά με επιρροές από τη βραζιλιάνικη τεχνική

– Αψεγάδιαστη βάση για τέλειο αποτέλεσμα στον φακό

– Χείλη με εκθαμβωτική λάμψη και διάρκεια

Στο τέλος του Masterclass θα λάβεις βεβαίωση παρακολούθησης!

Συμπλήρωσε τη φόρμα και κλείσε τη θέση σου!

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.