Αναζωογόνηση μετά τις διακοπές: τι πρέπει να κάνεις

Share

Οι διακοπές σου μόλις τελείωσαν, επέστρεψες ή πλησιάζει η μέρα να επιστρέψεις στο γραφείο και τις υπόλοιπες καθημερινές σου συνήθειες ωστόσο δεν βλέπεις στον καθρέφτη σου την ευεξία που θα… «έπρεπε». Τι φταίει και τι μπορείς να κάνεις γι αυτό;

 Μπορεί οι διακοπές να αναζωογόνησαν το πνεύμα και τη διάθεσή σου αλλά μάλλον δεν συμβαίνει το ίδιο και με το σώμα σου. Η αναζωογόνηση μετά τις διακοπές είναι απαραίτητη για να σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσεις και πάλι δυνατά και ακάθεκτα τη νέα σεζόν. Πώς θα το πετύχεις αυτό και τι μπορείς να κάνεις; Η νέα διάθεση έρχεται και από τη νέα εικόνα σου. Πώς θα προετοιμάσεις τον εαυτό σου για τη νέα σεζόν; Κάποια(έστω και βασικά)  beauty treatments είναι απαραίτητα για να δημιουργήσεις την εικόνα που τόσο επιθυμείς να δεις σε εσένα για να ξεκινήσεις και πάλι δροσερή και ανανεωμένη στο γραφείο.

Εν αρχή ην το… κομμωτήριο

Από τα πρώτα πράγματα που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το κομμωτήριό σου και να ξεκινήσεις την ανανέωση από την κορυφή! Στο κομμωτήριο έχεις πολλούς τρόπους να το καταφέρεις. Ένα διαφορετικό χρώμα, ένα διαφορετικό κούρεμα ή έστω ένα φρεσκάρισμα, μια θεραπεία ενυδάτωσης ή οτιδήποτε άλλο υπόσχονται να σου χαρίσουν άμεσα μια νέα εικόνα στον καθρέφτη σου. Αν μάλιστα τηρείς τα τακτικά ραντεβού σου στο κομμωτήριο, αυτή η εικόνα θα διατηρηθεί για καιρό.

Από την κορυφή στα… άκρα

Τα άκρα λένε πολλά για τη διάθεσή σου αλλά και για την προσωπικότητά σου. Αν λοιπόν μετά τις διακοπές τα νύχια σου τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια δείχνουν άτονα και απεριποίητα, σίγουρα δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλεις να έχεις όταν επιστρέψεις στο γραφείο σου. Ευτυχώς όμως υπάρχει λύση και αυτή δεν είναι άλλη από την επίσκεψη σε κάποιο nail studio για να ανανεώσεις το μανικιούρ και το πεντικιούρ σου. Άλλαξε χρώμα, σχέδιο ή οτιδήποτε άλλο σου ταιριάζει και νιώσε ξανά φρέσκια και αναζωογονημένη.

Στροφή στην… επιστήμη

Για να ολοκληρώσεις την… κούρσα της ανανέωσης μπορείς να επισκεφθείς τον δερματολόγο σου για μια (ή περισσότερες) θεραπείες όπως πχ καθαρισμού ή/και ενυδάτωσης που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμπει και να δείχνει πιο υγιής από ποτέ. Επίσης, έτσι θα έχεις την ευκαιρία να αντιστρέψεις τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και της θάλασσας στο δέρμα σου.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

  • Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε παρακάτω θα βρίσκονται στη κατοχή μας για δύο(2) έτη από την ημερομηνία που μας τα παρείχατε, με στόχο την ενημέρωσή σας για τυχόν προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλα.
  • Πατώντας “Αποστολή” συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων (GDPR). Επίσης, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το BePro, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου και να σας ενημερώσουμε.
  • Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε email στο info@bepro.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.